Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ)

Siirry alas

13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ) Empty 13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ)

Viesti kirjoittaja Lamia Ti Tammi 20, 2015 6:21 pm

ERJ:n alaiset tarinakilpailut 13.02.2015, joissa aiheena tällä kertaa musiikki!

» Info ja rajoitukset:
Järjestäjä Rivenhall
Vastuuhenkilö Lamia (VRL-13332)
Kisapäivä 13.02.2015 / VIP 10.02.2015

- Luokkiin otetaan enintään 30 ratsukkoa
- Yksi ratsastaja voi tuoda yhteen luokkaan enintään 3 hevosta
- Yksi hevonen voi osallistua enintään 2 luokkaan ja vain kerran yksittäiseen luokkaan
- Ratsastajan VRL-tunnus on pakollinen, seura ja hevosen VH-tunnus vapaaehtoisia
- Ponit (alle 149cm) voivat osallistua korkeintaan 130cm tasoisiin luokkiin
- Luokat tuomaroidaan puolueettomasti omaperäisyyden, sujuvuuden & kekseliäisyyden mukaan

» Luokat:
1. Alle 100cm luokat 5/30 TT
2. 100-120cm 4/30 TT
3. Yli 120cm luokat 0/30 - peruttu

» Tehtävänannot:
Luokka 1.
Kirjoita vapaamuotoinen tarina, jossa tulee käyttää vähintään kerran seuraavia sanoja (saa taivuttaa): rytmi, orkesteri, banjo, laulu, radio, epävireinen.

Luokka 2.
Valitse jokin suomenkielinen kappale ja käytä ensimmäistä säettä tarinasi ensimmäisenä lauseena ja viimeistä säettä tarinasi viimeisenä lauseena, sekä vähintään yhtä ylimääräistä vielä muussa kohti tarinaa. Linkitäthän lyriikat valitsemaasi kappaleeseen ilmoittautumisesi mukana!

Luokka 3.
Olet juuri aloittamassa suoritustasi, kun näet lempilaulajasi tai lempibändisi jäsenet istumassa katsomossa! Miten tämä on mahdollista, sitä emme tiedä, mutta kerro toki miten se vaikutti suoritukseesi. Piditkö pääsi kylmänä vai ryntäsikö kenties ratsusi ulos radalta, pakoon korvia särkevää fanityttökiljuntaasi? Voit kertoa tarinan toki myös hevosesi näkökulmasta, ehkä sillekin on suosikki jos toinenkin talliradiota kuunnellessa syntynyt!

» Osallistumisohjeet:

Osallistumiset s.postiin lamia@luukku.com otsikolla ERJ tarinakisat 13.02.

Muodossa:
Luokka nro
Oma nimi (VRL-00000) - Hevosen nimi VH00-000-0000
Tarina

Luokan tasoa ei tarvitse osallistumisessa ilmoittaa

» Palkinnot:
Halutessaan kunkin luokan voittajakolmikko voi kopioida esimerkiksi hevosensa sivuille päiväkirjamerkinnän lisäpiritykseksi tai vastaavaksi ruusukkeen:
13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ) Ykkos 13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ) Kakkos13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ) Kolmos


Viimeinen muokkaaja, Lamia pvm Su Helmi 22, 2015 8:09 pm, muokattu 5 kertaa
Lamia
Lamia
Admin

Viestien lukumäärä : 18
Join date : 31.03.2014

https://rivenhall.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ) Empty Vs: 13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ)

Viesti kirjoittaja Lamia Ke Tammi 21, 2015 4:26 pm

» Tulokset:

Luokka 1

1. Hanne - Ryövärin Tuulenruhtinas VH14-018-0286
Tumppu oli hermostunut uudesta paikasta ja pyöri ympärilläni kuin häkkyrä yrittäessäni pitää sitä paikoillaan. Olimme saapuneet tallille hyvissä ajoin, tunti ennen kilpailun alkamista, eikä paikalla ollut vielä ketään. Olin pysähtynyt lukemaan tallin seinällä olevaa ratapiirrosta, enkä ollut vielä ehtinyt kysyä, mihin oriin voisi laittaa kiinni varustamista varten. Onneksi tallista ilmestyi pian nuorehko nainen, joka opasti minut ja suomenhevosoriin ystävällisesti vapaaseen karsinaan hiukset poninhännällä keikkuen. Hieman epävireinen talliradio säesti harjaustuokiotani, josta ei oikein meinannut tulla mitään, kun ori sähelsi kiinni ollessaankin minkä kerkesi. Ehkäpä tämä vieraissa paikoissa käyttäytyminen helpottuisi iän ja kokemuksen myötä...

Viimein ori oli satuloitu ja muitakin kilpailijoita alkoi valua tallille. Talutin Tumpun pois tieltä ja suunnistin verryttelykentälle, jossa nousin selkään. Olimme ensimmäiset ratsukot ja tallitytöt olivat vasta pystyttämässä verryttelyesteitä. Eräs tytöistä huolestui jo olevansa myöhässä, mutta rauhoittelin häntä, että me tässä vain oltiin turhan ajoissa. Tumppu tuntui todella jännittyneeltä ja asiaa pahensi, että jännitin varmasti itse yhtä paljon... Nämä olisivat ensimmäiset yhteiset estekilpailumme, enkä oikein vielä luottanut nuoren oriin hyppykykyihin. Yritin hyräillä itsekseni erästä tuttua laulua mieltäni rauhoittaakseni ja unohdinkin jännityksen hetkeksi. Ratsastin Tumpulla loivia kaarteita ja suuria ympyröitä ravissa ja laukassa ja hyppäsimme pari kertaa verryttelyesteen. Onneksi radan esteet eivät olleet korkeita.

Kilpailu alkoi ja melko alkupäässä meidät kuulutettiin radalle. Onneksi niin, sillä ori alkoi ottaa kierroksia muiden hevosten saapuessa verryttelemään. Minua huvitti edelleen radan viimeinen, suurta banjoa muistuttava este, mikä onneksi sai taas ajatuksiani pois jännittämisestä. Pian pilli vihelsi ja nostimme haparoiden laukan. Rytmi oli totaalisen hukassa aluksi, mutta selvisimme ensimmäisen sarjan ylitse. Tämän jälkeen sujuikin jo hieman paremmin. Teimme laukanvaihdon ravin kautta ja jatkoimme seuraavalle pystylle. Okserin jälkeen vielä toinen sarja. Sarjalla kolahti, mutta en nähnyt putosiko puomi. Viimeikseksi vielä banjo-este. Onneksi suomenhevoset ovat varmoja! Tumppu ei edes vilkaissut oudonnäköistä estettä!

Palasin verryttelykentälle ja taputin oriita. Ihan hyvinhän se tuntui menneen ja olivathan nämä vasta meidän ensimmäiset estekisat. Kilpailuissa tuli väliaika ja maneesin radiossa raikasi jonkun nostalgisen orkesterin kappale. Väliajan jälkeen vielä muutama ratsukko hyppäisi ja sitten saisimme tietää tulokset...

Pitkähkö tarina, jossa oli löydetty banjolle hieman erikoisempi käyttötarkoitus! Sujuvaa ja helppolukuista tekstiä.

2. Kics (VRL-05293) - Snilli Bea VH15-017-0047

Tunnen allani ponin rytmikkään askelluksen. Myötäilen liikkeitä selästä ja yritän vielä muistella rataa päässäni viimeistä kertaa. Pian korviini kantautuu rätinää kun maneesin radiota yritetään kytkeä päälle puomien noston ajaksi. Ponini hätkähtää ja tunnen sen hermostuneisuuden. Pian meille vihelletään lupa lähteä - ja tämä ponihan ampaisee matkaan kuin kokonainen orkesteri pullakahville! Tamma menee niin kovaa kyytiä että en uskalla edes katsoa, vartaloni on jännittynyt kuin banjon kielet konsanaan. Lopulta me molemmat rentoudumme ja tekee ihan mieli laulaa radan aikana, niin tyytyväinen olin. Rata selvitettiin kunnialla ja hyvillä vauhdeillakin, taas tuli todistettua että tämä poni ei ole mikään epävireinen vaan todellakin se soiva peli! ;)

Kompakti teksti, johon mahtui paljon elävän ja sujuvan tekstin ansiosta, vauhdin voi melkein tuntea! Hymiön jättäisin kisatekstistä tosin pois :)

3. Uppe (VRL-11253) - Mörkövaaran Martta
4. Melina (VRL-11408) - Huvitutin Pormestari VH15-018-0010
5. yersinio (VRL-06303) - Tjaard VH13-040-0277

Luokka 2

1. Lissu T. (VRL-12701) - Kokkorikko
Nykyaikana on lukematon määrä vääriä polkuja. Etenkin nuorena – puhuttiin sitten teineistä tai parikymppisistä – on vaikea hahmottaa, mihin suuntaan kannattaisi lähteä, mitä pitäisi tehdä, mitkä valinnat jättää tekemästä. Se on ihan okei, nuorena saa olla tyhmä. On kuitenkin pari asiaa, jotka pitäisi ymmärtää lopettaa saman tien heti sen ensimmäisen kokeilun jälkeen, ja yksi niistä on hevostelu. Ihan oikeasti, ei tämä ole turhan fiksua hommaa.

Etenkin, jos ilmoittaudut estekisoihin sellaisella elohiirellä kuin Kokko.

Tyhmä, virheistäni oppimaton nainen kun olen, ilmoittauduin Rivenhallin estekisoihin rakettimoottorein varustetulla pienhevosellani. Kotitreenit nyt menivät, miten menivät, ja kisapäivän koittaessa aloin olla varma siitä, että olen tehnyt virheen. Valtavan virheen. Kisapaikalla toimiston tädit eivät ainakaan parantaneet mielialaani. Mokomat silmälasinsa kotiin unohtaneet tantat..! Ne kysyy: "ootsie tämän kylän poikii?" Juu en ole, ensinnäkin olen muualta ja toisekseen en ole mies. Tsiisus.

En edes kerro, miten itse suoritus meni, enkä sitä, käyttäytyikö Kokko käsihevosalueella. Etteköhän te ymmärrä, kun tiivistän kaiken yhteen napakkaan lauseeseen, siihen samaiseen, jonka lausuin radan jälkeen soitettuani äidilleni kisapäivän kuulumisia.
”Äiti tuu hakee mut pois täältä.”

Pariisin Kevät – Tämän Kylän Poikii
http://lyrics.wikia.com/Pariisin_Kev%C3%A4t:T%C3%A4m%C3%A4n_Kyl%C3%A4n_Poikii

Melankolisen hauskaa tekstiä - tuttua suomalaista huumoria siis!

2. Melina (VRL-11408) - Huvitutin Villisilmä VH15-018-0109
”Sinussa on roimaa alkumiehen voimaa” höpisin komealle punaruunikolle orilleni kiristäessäni satulavyötä viimeisen kerran. Kipusin ratsaille, ja otimme Vilin kanssa suunnan kohti lämmittelyrataa. Ori ei malttanut keskittyä apuihini kuitenkaan ollenkaan, sillä paikalla oli myös kauniimman sukupuolen edustajia. Rukoilin sormet ristissä orin skarppaavan edes kisasuorituksen ajaksi. Kun meidät kuulutettiin vihdoin radalle, oli Vili yhä omissa maailmoissaan. Se pörhenteli testosteronihuuruissaan niin tammoille kuin esteitä koristaville kukka-asetelmille, kuin sanoen ”ei hieno käytös ihmisten maistu mulle laisinkaan”. Selvisimme radasta lopulta vain muutamalla virhepisteellä, mikä oli nuoren, kokemattoman hormonihirviön kanssa loppujen lopuksi ihan kelpotulos – tai sitten olin vaan turhan ihastunut oriin tajutakseni suorituksemme puutteita. Taputtelin Viliä kaulalle ja totesin sille hempeilevään, tätimäiseen äänensävyyn: ”Vaikka päättäisitkin aikuistua, oisit mulle suurin apinamies”.

Kikka - Apinamies
https://www.rxlyrics.com/lyrics/k/kikka/apinamies-e7.html

Selkeä ja mukava teksti, johon olisi tosin ainakin yhden kappalejaon voinut laittaa :)

3. Lissu T. (VRL-12701) - Iltaukkonen
4. Melina (VRL-11408) - Runon Raivosydän VH14-018-2030

Luokka 3
Luokka peruttu, ei osallistujia.
Lamia
Lamia
Admin

Viestien lukumäärä : 18
Join date : 31.03.2014

https://rivenhall.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ) Empty Vs: 13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ)

Viesti kirjoittaja Lamia Su Helmi 22, 2015 8:10 pm

Tulokset tulleet, kiitokset osallistujille ja pahoittelut viivästyksestä :)
Lamia
Lamia
Admin

Viestien lukumäärä : 18
Join date : 31.03.2014

https://rivenhall.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ) Empty Vs: 13.02.2015 Tarinakilpailut (ERJ)

Viesti kirjoittaja Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun

- Similar topics

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa